ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

سرنوشت نامعلوم فیلم ۱۵۰ میلیون دلاری «جنگجوی صحرا» | پروژه بزرگ عربستان در انتظار اکران

  • کد خبر: ۲۹۸۷۰۱
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
سرنوشت نامعلوم فیلم ۱۵۰ میلیون دلاری «جنگجوی صحرا» | پروژه بزرگ عربستان در انتظار اکران
سه سال پس از تولید، اکران فیلم حماسی «جنگجوی صحرا» با ابهام و چالش‌های متعدد مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جنگجوی صحرا» در سال ۲۰۲۱ به عنوان تبلیغی برای صنعت نوپای فیلمسازی عربستان سعودی رونمایی شد که با بازی آنتونی مک‌کی، بازیگر فیلم «کاپیتان آمریکا» و بن کینگزلی، بازیگر برنده جایزه اسکار همراه است. 

این فیلم تاریخی حماسی با بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری توسط غول رسانه‌ای ریاض یعنی گروه «MBC» راه‌اندازی شد تا چشم‌اندازی از عربستان قدیم را به جهان نشان دهد و الهام‌بخش نسل جدیدی از داستان‌نویسان عرب باشد و هالیوودی‌ها را ترغیب کند تا برای ساختن فیلم به ماسه‌های طلایی خلیج فارس بیایند. 

صد‌ها بازیگر و عوامل برای تولید این پروژه بزرگ به کارگردانی روپرت وات گردهم آمدند؛ کارگردان بریتانیایی که سری فیلم‌های «سیاره میمون‌ها» را برای کمپانی قرن بیستم احیا کرد، و خیلی زود اخبار‌هایی از تمجید این فیلم و بازی‌های هیجان‌انگیز آنتونی مک‌کی و عایشه هارت، قهرمان زن فیلم، پخش شد. 

با این حال، سه سال پس از شروع فیلمبرداری این فیلم در عربستان سعودی، «جنگجوی صحرا» چیزی شبیه به یک سراب باقی مانده است. عوامل فیلم در اینستاگرام عکس‌هایی از لوکیشن فیلم منتشر می‌کنند و آشکارا در مورد اینکه آیا این فیلم اکران می‌شود یا خیر، تردید دارند و شبکه «MBC» هنوز آرزوی خود را برای رونمایی از این فیلم در یکی از جشنواره‌های معتبر و در ادامه اکران سینمایی آن را محقق نکرده است. 

به گزارش ددلاین، برخی منابع می‌گویند که تدوین این فیلم هنوز توسط روپرت وات نهایی نشده است. کارگران فیلم یک باره از پروژه خارج شد و سپس در میان اختلاف، خلاقانه به پروژه بازگشت. 

یک نمایش آزمایشی از این فیلم ظاهرا نتوانسته با مخاطبان ارتباط برقرار کند و تعدادی از استودیو‌های بزرگ ایالات متحده در مورد نسخه اولیه فیلم متقاعد نشده‌اند. برخی نیز پرسش‌های عمیق‌تری در مورد اعتماد به فیلمسازان غربی برای روایت یک داستان تاریخی درباره خاورمیانه پرسیده‌اند، در حالی که برخی خریداران نیز نگران بازخورد‌ها به این فیلم در شرایط کنونی و ناآرام منطقه خاورمیانه هستد. 

داستان فیلم که بر اساس برداشت‌های تاریخی غیرمستند است، درباره نبردی پیش از اسلام بین قبایل عرب و امپراتوری ایران و ساسانیان در جنوب عراق کنونی است و روایتگر داستان شاهزاده عرب به نام هند (با بازی عایشه هارت) است که از همبستر شدن با خسرو پرویز، امپراتور ساسانی (بن کینگزلی) امتناع می‌کند. هند پس از فرار به صحرا به یک راهزن مرموز (آنتونی مک‌کی) اعتماد می‌کند، زیرا او قبایل متفرقه را برای مقابله با ارتش عظیم ساسانی جمع می‌کند. 

این فیلم یکی از اولین فیلم‌های بزرگ به زبان انگلیسی بود که توسط «MBC Studios» تولید شد و پرهزینه‌ترین فیلمی است که تاکنون در عربستان سعودی ساخته شده است. کمپانی «MBC» این فیلم را به عنوان یک نقطه عطف برای صنعت فیلم‌سازی نوپا در این منطقه تلقی می‌کند و گفته می‌شود تعداد گروه تولید روزانه این فیلم حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ نفر بوده است. 

فیلم‌برداری اصلی در سپتامبر ۲۰۲۱ در صحرای نئوم عربستان سعودی آغاز شد و تا فوریه ۲۰۲۲ به پایان رسید. 

صنعت سینما در عربستان تا سال ۲۰۱۸ که سالن‌های سینما پس از ۳۵ سال بازگشایی شد، تقریبا وجود نداشت، اما این کشور عربی با سرمایه‌گذاری هنگفت در عرصه سینما و برگزاری جشنواره پرزق و برق دریای سرخ و در کنار آن ایجاد مشوق‌هایی برای تولید مشترک با سایر کشورها، با شتاب فراوانی خود در صدد جبران عقب ماندگی خود در این حوزه است. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->